Change søker selger til team Jekta! Er det deg?

Vi søker nå en 40% selgerstilling til vår nyoppussede lekre butikk på Jekta.

Skrevet feb. 08, 2024 av admin

Retail er ferskvare! Hos oss vil du være en del av et av de mest innovative og nytenkende selskapene i bransjen. Med vårt tette internasjonale samarbeid på tvers av landegrensene, har vi utviklet unike metoder og systemer for å kunne sikre at alle våre kunder får en eksepsjonell handleopplevelse i alle våre butikker, uavhengig av hvilken selger man møter.Vi tror du:


- Er en ambisiøs og motiverende personlighet som ser muligheter, utvikler deg selv og ditt team og som skaper resultater som synes både på topp- og bunnlinje.
- Brenner for salg og gode kundeopplevelser
- Liker å ta ansvar
- Du motiveres av personlig service som gjør en forskjell for kunden
- Du får folk til å føle seg spesiell
- Du er energisk med blikk for å lese situasjoner
- Fleksibel
- Du vet at nøkkelen til suksess er unike kundeopplevelser

  Vi har ambisjoner for fremtiden og vil ha DEG med på laget.  Vi tilbyr den rette:


  - Attraktiv lønnsmodell som gjenspeiler oppnådd resultat.
  - God opplæring
  - En dynamisk arbeidsplass med en jobb som betyr noe!
  - Karriere og utviklingsmuligheter.


  Med vår unike karriereplan er dette bare starten på din retail-reise!

  Vi tror på utvikling som en av de største motivasjonsfaktorene og nøkkelen til individuell og felles suksess. Derfor ønsker vi å bygge videre på DINE styrker og gi deg muligheten til å klatre i selskapet uavhengig om du har ledererfaring eller ikke.


  Vår ekstraordinære karriereplan har ulike retninger og veier for både selgere og ledere. På denne måten har alle lik mulighet til utvikling, høyere titler og gode bonusmuligheter.  Les mer på: Change.com/no/carrer  Om arbeidsgiveren


  CHANGE er Norges største undertøykjede med markedets største utvalg av størrelser. I et unikt design hjelper vi hver dag kundene med å finne det perfekte undertøyet, som gjør kvinner til den beste versjonen av seg selv.


  CHANGE Lingerie er et fremgangsrikt og raskt voksende selskap innen detaljhandel og e-handel med base i Danmark. Vi designer, utvikler og produserer våre egne produktlinjer som selges fra ca. 300 spesialiserte CHANGE Lingerie konseptbutikker og e-handelsbutikker i Europa og Canada. Change Lingerie er markedsleder i alle de fire nordiske landene o utvides for tiden i Tyskland, Canada, Polen, Spania og Østerrike. Selskapet sysselsetter over 1.000 ansatte og gir årlige inntekter på 1,2 milliarder NOK..  ER DET DEG VI LETER ETTER?


  Vi gleder oss til å høre mer om deg og hvordan du vil ta fatt på oppgavene for å gi oss de resultatene vi ønsker oss.  Intervju holdes fortløpende så søk i dag via lenken: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1178&ProjectId=145855&DepartmentId=18969&SkipAdvertisement=true

  Kundeklubb

  Få de beste fordelene!

  MELD DEG INN