Flying Tiger søker Assisterende Butikkleder

Forestill deg en jobb hvor dagene flyr av sted, en arbeidsplass omgitt av kreative varer, og morsomme kollegaer som vet å ha det gøy på jobb. Et sted med glade og lojale kunder. Sånn er det hos Flying Tiger Copenhagen, og vi vil gjerne ha deg som vår nye kollega!

Skrevet sep. 18, 2023 av admin

Det krever noe ut over det vanlige å være butikkmedarbeider i Flying Tiger Copenhagen. Du vet hva god kundeservice er, og du er opptatt av å levere det. Våre kunder skal føle seg trygge på en god opplevelse hos oss – og så skal de forlate butikken med lysten til å komme tilbake.Hvem er du?

Det skal være gøy i en Flying Tiger Copenhagen butikk – både for våre kunder, men også for de som arbeider der. Derfor er du typen som kan å lage fest!

Du er god til å holde orden og sørger for at butikken alltid ser flott og spennende ut. Du trives med forskjellige oppgaver, og trives med å ha det travelt. Du kan ta ekstra ansvar, og evner å lede og motivere teamet.Vi forventer at du:

- Er over 18 år
- Du må være tilgjengelig på dagtid i tidsrommet 06 - 17. Samt annenhver helg.
- Engasjerer deg for å gi våre kunder den beste opplevelsen
- Selvstendig og initiativrik
- Du er ansvarsbevisst og pliktoppfyllende
- Du kan lede, engasjere og motivere teamet du er en del av  I tillegg til ovenstående ser vi etter deg som har en innovativ og løsningsorienter holdning, og så sprer du positiv energi som smitter av på både kunder og kollegaer.  Dine primære arbeidsoppgaver vil bestå av (men ikke være avgrenset til):

  - Kundeservice og kasse betjening
  - Oppgaver innenfor lagerstyring og vareoppfylling
  - Sikre at vi alltid står med en salgsklar butik
  - Planlegge og bygge kampanje
  - Ta ekstra ansvar for butikken og personalet, særskilt i butikksjefens fravær.   Hvem er vi?

   Flying Tiger Copenhagen er en av verdens mest sukkessrike – og absolutt morsomste – innen butikkhandel. Vi har en sterk og åpen kultur med gjennomsyrende verdier. Vi setter pris på forskjelligheter og diversitet, våre dører er alltid åpne.


   Vi kan tilby deg en jobb på en uhøytidelig arbeidsplass hvor du blir en del av et team bestående av glade, åpne og hjelpsomme kolleger, som liker det de gjør.


   Hvis dette høres ut som deg, og du digger Flying Tiger Copenhagens konsept, synes vi at du skal bli med på teamet i vår butikk på Jekta Storsenter.   Oppstart: 1. november eller etter avtale

   Søknadsfrist 15.10.23

   Arbeidstid: 20 timer/uken

   Kontakt: Linn Elise Hansen, Store Manager


   Les mer og søk HER   Kundeklubb

   Få de beste fordelene!

   MELD DEG INN