Kjell & Company søker etter selger i 20% stilling

Ønsker du å forbedre menneskers liv gjennom teknologi?

Skrevet mar. 30, 2023 av admin

Hva leter vi etter?


Vi søker deg som vil jobbe 20% i butikken vår på Jekta Storsenter i Tromsø. En stilling av denne grad kan også bli et steg mot en større stilling senere, og kanskje en spennende karriere videre i selskapet.


Hva er viktig for at du skal passe og trives i rollen?

🔌 Teknikkinteressert! Du er nysgjerrig og interessert av å lære mer innen dagens teknologi. Noe mer enn det trenger du ikke! Med fantastiske kollegaer ved din side, og verktøy i form av både opplæringsdager og en opplæringsportal med onlinekurs så lærer du deg mer og mer for hver dag.


👋 Du bygger relasjoner! Du er genuint interessert i salg og service, og forstår viktigheten bak å bygge en langvarig kunderelasjon. Du ser det som en spennende utfordring å treffe over alle forventninger hos våre kunder, og kjenner en stolthet i både ditt personlige merkevare og selskapets.


🎯 Målrettet! For oss er ikke tidligere erfaring nødvendig. Vi legger stor vekt på din utvikling, og at du vokser i rollen som en selger med dine personlige egenskaper som en grunnmur i linje med vår strategi “Grow with Kjell”. Med det mener vi at uansett om din ambisjon er å jobbe hos oss på siden av studiene dine, eller om du på sikt vil vokse internt i selskapet, tilbyr vi på Kjell deg den muligheten. I dag har omtrent 70% av våre ledere i selskapet startet som selgere. Vi tilbyr et lederskapsprogram som vi kaller for Butikksjef-Trainee for deg som er giret på å utvikle deg videre og ta steget til en butikksjefrolle. I Kjell vil vi at du skal kunne vokse og ta personlige steg fremover, både i rollen du får nå, men også i nye roller.


Øvrig

✔ Arbeidet er tilpasset for både hverdager og helger.


✔ Rekruttering skjer fortløpende, så ikke nøl med å sende inn din søknad allerede i dag!


✔ Stillingen starter omgående.


Utenom tarifflønn tilbyr vi også et bonussystem, helsebidrag, attraktiv personalrabatt, og gode internopplæringer (som Butikksjef-Trainee).


Jeg gleder meg til å lese søknaden din!

Les mer og send inn søknad her: SELGER KJELL & COMPANY

Thomas, Talent Acquisition


Kjell & Company  💙

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN