Nille søker julehjelp, 12,5% stilling

Nilles butikkmedarbeidere er våre viktigste ambassadører og vårt ansikt utad. Vi ønsker oss deg som ser verdien av å gi god service og skape hyggelige handleopplevelser for våre kunder.

Skrevet okt. 31, 2023 av admin

Du vil sammen med dine kolleger ha ansvar for at vår butikk er inspirerende og innbydende.
I tillegg inkluderer jobben blant annet:

- Kundebehandling
- Vareplassering
- Renhold og rydding  Våre forventninger til deg: Du er selvstendig og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber effektivt og er en lagspiller som er god på kommunikasjon og samarbeid. Det er viktig for oss at du bidrar til et godt arbeidsmiljø og en butikk som våre kunder trives i.


  Det er et pluss om du har salgserfaring fra butikk, men det er ikke et krav. Du må ha fylt 18 år og du må være god i norsk, muntlig og skriftlig.


  Vi kan tilby deg varierte arbeidsoppgaver og mulighet for å lære butikkdrift i et av Norges mest kjente merkevarer. Du får nødvendig opplæring og som ansatt hos oss, får du bruke vår gode personalkjøpsordning.


  Perioden fra oktober og frem til nyttår er den travleste i Nille, og vi søker deg som kan jobbe i denne hektiske men morsomme tiden. Antall timer i stillingen vil variere etter behov. Du må kunne jobbe både dagtid, kvelder og helger.  Er dette noe for deg? Da gleder vi oss til å lese din søknad.  Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadskjema tilknyttet annonsen, samt at det meste av kommunikasjonen vedrørende stillingen vil skje per e-post.


  Nille er førstevalget til livets små og store øyeblikk, og vi mener at det alltid finnes en god grunn til å feire.

  Jul, påske, halloween, telttur i hagen, datenight, vennemiddag eller fredagskos – uansett hva du feirer; hos oss finner du det som gjør en forskjell.

  Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne.


  Kontaktpersoner:

  Rebecca Clay

  Butikksjef

  bs356@nille.no


  Les mer og søk HER
  Søknadsfrist: 30. november

  Kundeklubb

  Få de beste fordelene!

  MELD DEG INN