Romsø Design søker etter flere nye ansatte

Romsø Design er en lokal interiørbutikk i Tromsø som åpnet i 2013. På Jekta Storsenter har vi en fysisk butikk på 140 kvm. Romsø Design er en interiørbutikk som selger møbler, design og interiør som er inspirert av den nordiske stilen. Hos Romsø Design vil du finne nye og spennende produkter og et sortiment som oppdateres hele tiden. Butikkens vareutvalg er det driverne selv som velger ut og har som mål å ha et varesortiment som passer alle aldere. Romsø Design sin øverste prioritet er å tilby god service, være en inspirasjon og tilby nye og spennende produkter.

Skrevet mar. 14, 2023 av admin

Vi søker etter flere nye ansatte, i stilliger fra 20% til 100%.


Om stillingen: Butikkselger i vår butikk på Jekta Storsenter. Variert arbeid, med kundebehandling/salg, varemottak og varepresentasjon. Oppdatere nettbutikk med både varer og innhold, samt markedsføring ut i våre SoMe kanaler. Presentere butikken slik at den ser tiltalende, innbydende og selgende ut.


Vi vil ha deg som: Er utadvendt, serviceinnstilt, sprer godt humør, har høy arbeidsmoral og arbeider godt selvstendig.


Du må ha et ønske om å jobbe hos akkurat oss -- slik kan vi sammen være med å bygge et godt team! Du må ha forståelse for salg og kundeservice, da vi er en faghandel som ønsker til enhver tid gi best mulig service.


Er fleksibel og kan jobbe både dagtid, ettermiddager, kveld og helg, samt ekstra i hektiske perioder. Det er en fordel at du har butikkerfaring, og innehar du i tillegg kunnskap om et eller flere av produktene våre er dette positivt.


Vi ønsker deg som har gode datakunnskaper og har kjennskap til Instagram/TikTok.


Vi kan tilby: Et bra og etablert arbeidsmiljø, med god og kunnskapsrike kollegaer. En arbeidsplass i vekst. Tromsøs hyggeligste kunder!


Butikkens åpningstider er 10:00 til 21:00 i ukedager og 10:00 til 18:00 på lørdager. Søndag stengt. I julen er det søndagsåpent, og åpent på lørdager til kl. 19:00.


Søknader vil bli vurdert fortløpende. Ansettelse vil skje i april 2023.

Har du spørsmål, ta kontakt med Marianne på mail: Marianne@romsodesign.no

Les mer her og søk på jobben:https://arbeidsplassen.nav.no/...

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN