Vi søker nå etter flere medarbeidere hos Elite Foto Tromsø!

Nå leter vi etter deg som er utadvendt og engasjert, er glad i folk og som viser initiativ og tilgjengelighet.

Skrevet jun. 07, 2024 av admin

Kundene til Elite Foto er mennesker i alle aldre, og de som jobber der i dag har god relasjon til kundene og ser deres ulike behov. De ansatte brenner for salg og service, har interesse for komposisjoner og foto, og til sammen danner de et kreativt og hyggelig arbeidsmiljø.Nå leter vi etter deg som er utadvendt og engasjert, er glad i folk og som viser initiativ og tilgjengelighet.Arbeidsoppgaver:


- Veiledning av kunder


- Salg og mersalg


- Produksjon av bilder og bildeprodukter


- Følge butikkens normale rutiner for vedlikehold, renhold og andre rutinerKvalifikasjoner og personlige egenskaper:


- Du vil komme inn i et hyggelig og godt fungerende team hvor raushet, ansvarlighet, tempo og service er beskrivende stikkord. Om du også kjenner deg igjen i disse vil du kunne trives godt i denne jobben.


- Stillingen innebærer en del ansvar, og det er derfor viktig at du setter pris på struktur i hverdagen. Vi er på utkikk etter noen over 18 år.


- Vi skaper ofte vår egen hverdag mht løsninger både innen butikkdriften og med våre kunder. Dersom du liker å være kreativ, se etter løsninger og er selvgående i måten du jobber på vil du kunne trives godt i denne jobben.


- Vi bruker flere ulike tekniske løsninger og det vil bli gitt teknisk opplæring på disse. Nysgjerrig og lærevillig er to viktige egenskaper i denne opplæringen.


- Vi og våre kunder setter pris på kollegaer som er blide og omgjengelige. Dette bidrar til gode arbeidsdager og gode kundeopplevelser. Vi håper du også verdsetter dette.Butikkens åpningstider er 10 - 21 hverdager, og 10 - 18 lørdager. Arbeidstidsordning vil variere ihht skiftplan.Vi trenger flere hender og er nå på utkikk etter folk som kan tenke seg;


- 1 større stilling med fast stillingsprosent, 50%-80% stilling.


- 1 ekstrahjelpsstilling, med noen faste vakter i måneden, ved behov og i høysesong.Oppstart: Så snart som muligSøknad sendes til: magna.foshaug@elitefoto.no


Presiser om du ønsker stor eller liten stilling i søknaden.Vi gleder oss til å høre fra deg!


Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN