VITA søker medarbeider i 80%-90% stilling

VITA er en av Norges største kjeder innen skjønnhet og velvære og har i dag 116 butikker fordelt over hele Norge. VITA har som målsetting å fremstå som et naturlig sted for kvinner som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære.

Skrevet apr. 09, 2024 av admin

God service og høy faglig kompetanse er nøkkelord for VITA. Våre største kategorier er makeup, hårpleie, kroppspleie og ansiktspleie.Vi søker butikkmedarbeider i 80%-90% stilling f.o.m. 1. august 2024. Stillingen kan tilpasses behov hvis man ønsker en høyere stilling.


Du må være serviceinnstilt, dyktig selger, ansvarsbevisst og takle en hverdag med varierte arbeidsoppgaver. Det er vesentlig at du synes det er spennende med mennesker og ha stor interesse for skjønnhet og velvære. Du er blid og imøtekommende overfor kunder og kollegaer og går inn for å skape et godt arbeidsmiljø og god stemning i butikk .


Er du makeupartist ,frisør eller hudpleier/terapeut, eller har annen erfaring fra bransjen, har du en fordel, men det er ikke et krav da grundig opplæring vil bli gitt.Søknadsfrist : 30. april 2024 og søker må være over 18 år.

Tiltredelse: August 2024


Søknad og CV sendes til : jekta.vita2810@vita.no

eller lever søknaden i vår VITA butikk på Jekta

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN