Best Kids søker ekstrahjelp på Jekta Storsenter.

Brenner du for å skape unike kundeopplevelser? Da ønsker vi at du blir vår nye kollega! Best Kids er ditt sted for alt du trenger av tekstil til barna. Vi har et stort utvalg av moderne og tidsriktige klær fra 0 til 16 år. Vi har et øye for det som skjer i motebildet og ønsker å selge trendy og komfortable kvalitetsklær til barn og unge. Vårt hovedmerke er Name it , og supplerende merker som Only Kids og Jack&Jones Jr. I tillegg har vi Hummel, Kivat, LilleLam, Reima, Hust&Clair, Kattnakken, Joha m.f.

Skrevet nov. 14, 2022 av admin

Er du vår nye superselger?


Vi søker en engasjert deltid til BestKids. Som deltid blir du en del av en sterk arbeidskultur og en fantastisk merkevare, hvor din hovedoppgave er å bidra til at enhver kunde får en positiv handleopplevelse. Vi tror du som er et arbeidsjern, tar utfordringen på strak arm og utadvendt.


Vi søker deg som:

- Er en gledesspreder som skaper en god atmosfære, både for kunder og kollegaer

- Har interesse for salg og service

- Er entusiastisk, resultatorientert og målrettet

- Har stå-på-vilje og gir det lille ekstra

- Er ansvarsbevisst, engasjert og en teambygger


I våre butikker står høyt servicenivå og et godt arbeidsmiljø i fokus. Vi kan tilby en spennende og utfordrende jobb i et sosialt og trygt arbeidsmiljø. Om dette høres ut som noe for deg, ikke nøl med å ta kontakt!


Send inn din CV og søknad til jonas.pettersen@bestseller.com eller kom innom butikken.


Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist: snarest

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN