Flying Tiger Copenhagen søker butikkmedarbeider

Flying Tiger Copenhagen er en av verdens mest suksessrike – og absolutt morsomste – innen butikkhandel. Vi kan tilby deg en jobb på en uhøytidelig arbeidsplass hvor du blir en del av et team bestående av glade, åpne og hjelpsomme kolleger, som liker det de gjør.

Skrevet aug. 03, 2022 av admin

Flying Tiger Copenhagen søker butikkmedarbeider til sin butikk her på Jekta!

Forestill deg en jobb hvor dagene flyr av sted, en arbeidsplass omgitt av kreative varer, og morsomme kollegaer som vet å ha det gøy på jobb. Et sted med glade og lojale kunder. Sånn er det hos Flying Tiger Copenhagen, og vi vil gjerne ha deg som vår nye kollega!

Det krever noe ut over det vanlige å være butikkmedarbeider i Flying Tiger Copenhagen. Du vet hva god kundeservice er, og du er opptatt av å levere det. Våre kunder skal føle seg trygge på en god opplevelse hos oss – og så skal de forlate butikken med lysten til å komme tilbake.


Hvem er du?

Det skal være gøy i en Flying Tiger Copenhagen butikk – både for våre kunder, men også for de som arbeider der. Derfor er du typen som kan å lage fest!

Du er god til å holde orden og sørger for at butikkem alltid ser flott og spennende ut. Du trives med forskjellige oppgaver, og trives med å ha det travelt.


Vi forventer at du:

  • Er over 18 år
  • Er fleksibel og det er en fordel om du kan jobbe både dag, kveld og helg
  • Vi forventer at du kan jobbe fast en dag i uken på dagtid
  • Engasjerer deg for å gi våre kunder den beste opplevelsen
  • Selvstendig og initiativrik
  • Du er ansvarsbevisst og pliktoppfyllende

I tillegg til ovenstående ser vi etter deg som har en innovativ og løsningsorienter holdning, og så sprer du positiv energi som smitter av på både kunder og kollegaer.


Dine primære arbeidsopgaver vil bestå av (men ikke være avgrenset til):

  • Kundeservice og kassebetjening
  • Opgaver innenfor lagerstyring og vareoppfylling
  • Sikre at vi altid står med en salgsklar butik
  • Planlegge og bygge kampanje


Hvem er vi?

Flying Tiger Copenhagen er en av verdens mest suksessrike – og absolutt morsomste – innen butikkhandel. Vi har en sterk og åpen kultur med gjennomsyrende verdier. Vi setter pris på forskjelligheter og diversitet, våre dører er alltid åpne.

Vi kan tilby deg en jobb på en uhøytidelig arbeidsplass hvor du blir en del av et team bestående av glade, åpne og hjelpsomme kolleger, som liker det de gjør.

Hvis dette høres ut som deg, og du digger Flying Tiger Copenhagens konsept, synes vi at du skal bli butikkmedarbeider i vår butikk i Tromsø.

Deltid fast 4 timer/uken

Oppstart: etter avtale, 1 september.

Søknader behandles fortløpende, så skynd deg og send inn din søknad ved å klikke her: «Søk på stillingen»

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN