"Klikk og hent" på ferdigblandet maling!

Nå kan du bestille ferdigblandet maling på nett hos Jernia.

Skrevet sep. 30, 2020 av admin

Jan Erik hos Jernia avd Jekta står klar til å hjelpe kundene.


Jernia ønsker å hjelpe kundene med å lykkes hjemme. Med ny og brukervennlig produktvelger og en innovativ fargevelger på jernia.no gjør Jernia det enda enklere for kundene å kjøpe maling.

Ved å kunne kjøpe maling på nett forenkler vi prosessen både for kundene våre og for butikkene. Med nettløsningen får kundene hjelp til å finne riktig type maling og glansgrad ut fra hvilket rom og overflate som skal males. Den innovative fargevelgeren hjelper med å finne riktig komplementærfarge til valgt hovedfarge. I tillegg hjelper vi kundene med veiledning og riktig utstyr til forarbeid, grunnarbeid og selve malingsjobben. Både maling og utstyr bestilles via nett som «Klikk og Hent» og forhåndsbetales i nettbutikken. Bestillingen går til ønsket butikk som i løpet av 3 timer vil ha malingen ferdig blandet, samt alt utstyr ferdig pakket. Effektivt for kunde som sparer masse tid og slipper kø, samt smidigere for butikk som kan behandle bestillingen ved anledning i forhold til kundetrafikk.

"For å gi kundene den beste hjelpen er vi avhengig av å kombinere god informasjon om hvilken type maling som passer hvor, samtidig gi god inspirasjon om fargevalg. Vi er veldig fornøyd med hvordan løsningen har blitt , her har et godt samarbeid med Jotun vært avgjørende", sier salg og produktsjef Stian Jørgensen

"Vi har allerede behandlet ett stort antall ordre gjennom løsningen i testperioden, uten noe form for markedsføring. Dette tyder på at kundene er klare for en ny måte å kjøpe maling på og at løsningen oppleves som både brukervennlig og nyttig", sier Henrik Sørhaug, Leder jernia.no


På sikt ønsker vi å kunne tilby hjemlevering av ferdigblandet maling og utstyr, og denne delen av prosjektet er allerede i prosess.


Nyttige lenker:

https://www.jernia.no/interiormaling-og-malerverktoy

https://www.jernia.no/hjelperdeg/fargeraadgiver


Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN