Månedens favoritter hos Olivenlunden 1830

Høsten er her og les mer om månedens olje og balsamico her!

Skrevet sep. 14, 2022 av admin

1. HERITAGE ØKO

For deg som leter etter en olje som er BÅDE *økologisk" OG *extra virgin*, her er den - Heritage Økologisk olivenolje fra Olivenlunden 1830. Olivenoljen kommer fra en liten, økologisk familieeid gård i Provence, samme område som Olivenlunden 1830 stammer fra. Den bærer betegnelsen «édition limitée» fordi det kun er et begrenset antall på 1000 liter per høsting (2000 bokser).

2. MÅNEDENS OLJE

Månedens olje hos Olivenlunden 1830 er Høstolje fra Andalusia-regionen i Spania. Intens og urtepreget med flott duft av røde frukter, te og bergamott. Den er spesielt utvalgt for å brukes med alt høsten har å by på av vilt, fisk, grønnsaker og frukt.
3. MÅNEDENS BALSAMICO

Månedens balsamico hos Olivenlunden 1830 er Balsamico med tranebær - en hvit balsamicoeddik laget med fersk tranebærjuice i Modena, Italia. Den er frisk og fruktig og har en fin balanse mellom syrlighet og sødme. Balsamico med tranebær er spesielt utvalgt for å brukes med alt høsten har å by på av vilt, fisk, grønnsaker og frukt. Uten tilsatt sukker. Ekte ren smaksopplevelse! Kjøp her:Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN