Aktuelt

VIC_Jakkekampanje_1080x1080px15_layout.jpg

Jean Paul jakkekampanje

Jakkene Ceri og Sydney fra Jean Paul kommer denne sesongen i nye og freshe farger, og med sin beskyttelsesevne mot vær og vind, egner den seg godt til tur i skog og mark eller for en aktiv hverdag. Med Jean Paul sine allværsjakker holder du deg tørr og komfortabel denne sesongen, uten at man ser grå og kjedelig ut. For deg som trenger en værbeskyttende jakke som også ser fin ut, er denne helt perfekt! Jakken kommer i tre forskjellige farger. Nå får du disse jakkene til en fantastisk pris med 1000 kr i rabatt. Gjelder kun jakkemodellene Ceri og Sydney.

Princess-uke-41-bomull-og-percale-50.jpg

Alle sengesett glatt bomull og percale 50%

Mange fine mønstre og farger! Gjelder ikke Marius, Fjols til fjells, Fredde, Mistel, Snørose og allerede nedsatte varer. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder t.o.m. 08.11.

E-dm-fiber.jpg

Opptil 50% rabatt på fiberdyner og puter!

Våre fiberdyner og puter er lettstelte, allergivennlige og svanemerkede! Mange av våre fiberprodukter er fylt med resirkulert fyll (plastflasker). Ved å bruke resirkulert materiale reduserer vi behovet for ny råvare, som igjen reduserer miljøpåvirkningen uten at kvaliteten på produktet blir forringet. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder t.o.m. 25.10.

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN