Fryd kafé søker Kafé/Kjøkkenmedarbeider til ca. 60% stilling

Vi søker etter deg som er utadvendt, blid, entusiastisk og lærevillig!

Skrevet jun. 18, 2024 av admin



Fryd Kafé på Jekta Storsenter har ledig ca. 60% stilling som kjøkkenmedarbeider. Arbeidstid dagtid og ettermiddag, pluss annenhver lørdag. Kan være mulighet for utvidet stilling etter hvert.



Vi søker etter deg som er utadvendt, blid, entusiastisk og lærevillig! Du trives på et kjøkken, liker å lage mat, er strukturert, servicebevisst, samarbeider godt, takler stress og høyt tempo. Du trives med hektiske dager, evner å holde orden, rent og ryddig rundt deg, har stor arbeidskapasitet og fysisk god helse med lite sykefravær.



Vi ønsker oss en ansvarsbevisst og pålitelig person. Du må beherske norsk, både skriftlig og muntlig.



Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver i et hektisk og trivelig arbeidsmiljø. Pensjonssparing, bedriftshelsetjeneste og gode ansatte rabatter. Jekta Storsenter er en fantastisk arbeidsplass med mye aktivitet og hyggelige kunder!



Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende for en samtale. Oppstart august 2024.



Hvis dette høres ut som en jobb for deg, send søknad til post@fryd-interior.no eller ved personlig oppmøte hverdager mellom kl. 10-16.


Kontaktperson for stillingen

Trude Henriksen

Daglig leder

41500423

post@fryd-interior.no


Om bedriften

Fryd er en koselig kafé med ca. 50 sitteplasser som holder til på Jekta Storsenter i Tromsø. Vi serverer lunsj og middagsretter, ferskbrygget kaffe, påsmurt og kaker. I tillegg har vi litt interiør, skinnvesker og gourmet produkter.


Les mer og søk HER

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN