Gift Card

Gift Card

Give a gift everyone can use!

Med et gavekort kan du være sikker på at mottaker får akkurat hva de ønsker seg, og du har nå muligheten til å levere gavekortet på den måten som passer deg best. Du kan velge å sende kortet direkte til mottaker, enten via post, eller som et digitalt kort med en personlig hilsen og en hentekode som mottaker bruker for å ta ut gavekortet på en av våre gavekortautomater på senteret. Vi kan også sende kortet hjem til deg for personlig overrekkelse, eller du kan få en digital hentekode og hente ut gavekortet på våre gavekortautomater. Sammen med gavekortene får du et flott gavekortomslag og konvolutt, slik at kortene enkelt kan gis videre direkte til mottaker.

Vi kan også sende kortet hjem til deg for personlig overrekkelse, eller du kan få en digital hentekode og hente ut gavekortet på våre gavekortautomater. Sammen med gavekortene får du et flott gavekortomslag og konvolutt, slik at kortene enkelt kan gis videre direkte til mottaker.

Gift card

Give a gift everyone can use!

I forbindelse med bytte av gavekortleverandør er det nå en egen link til saldosjekk av nye gavekort. Nye gavekort har sort design, mens de gamle har oransje design. Klikk deg derfor inn til riktig link via knapp merket med farge under.

Loyalty Club

Get all the benefits!

Sign Up